Γιορτή Μπύρας 2010, 1 - 12 Σεπτεμβρίου
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η καθιερωμένη γιορτή μπύρας θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ 1 και 12 Σεπτεμβρίου.
Με εξαίρεση τις ημερομηνίες διεξαγωγής του event, δεν υπάρχει ακόμα καμία άλλη επίσημη ενημέρωση για την τιμή εισιτηρίου, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο.
Ανεπισήμως όμως, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα πάρουν μέρος και φέτος οι δύο μεγάλες μπυραρίες, Ζύθος και Diver, η μπύρα HB και οι μπύρες της Deals. Μείνετε συντονισμένοι όμως για να ενημερώνεστε με οτιδήποτε μαθαίνουμε καθώς πλησιάζει η μεγάλη ημέρα.
Update: Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι ΜΑΛΛΟΝ 8 ευρώ (φθηνότερο από τις δύο τελευταίες χρονιές) και δεν θα περιλαμβάνει κάποια παροχή, όπως πχ δωρεάν ποτήρι ή μπύρα.
Δε θέλουμε να σας χαλάσουμε την έκπληξη γι αυτό δεν θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία, όμως σε αυτή τη γιορτή μπύρας ετοιμαστείτε να γευτείτε ε-ξαι-ρε-τι-κή μπύρα!!!
διαβάστε περισσότερα στο beer.gr
-
Green Interactive Media : Κατασκευή Ιστοσελίδων, NewsPortals. www.greeninteractive.gr
Jetway Aviation : Ναυλώσεις αεροσκαφών, ελικοπτέρων, πτήσεις charter, Air Taxi. www.jetway.gr
VideoGallery : Φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπίσεις γάμων, βαφτίσεων εκδηλώσεων. www.videogallery.gr

Στα τυφλά οι 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων
Στα τυφλά θα γίνουν οι 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που απαιτεί η τρόικα, με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να παραπέμπει το σύστημα αξιολόγησης σε επόμενη- Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη: Εκπτώσεις στα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου
- Το Swan Beauty Lounge γιορτάζει τον μήνα της αγάπης!
- Πατρινό Καρναβάλι 2012: Από Σάββατο 21 Ιανουαρίου
- Σεμινάριο για ενήλικες στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
- Αναβάλλεται η συναυλία Θεοδωράκη στο Μέγαρο
- Ίδρυμα Ευγενίδου: "Χειμώνας… στη Διαδραστική Έκθεση" 2012
- Έκθεση Ζωγραφικής της Άννα Μαρίας Σκλαβούνος στο μουσείο Βορρέ












