Θεσσαλονίκη: Νύχτα γεμάτη μυστήριο για 200 άτομα στο άδειο Makedonia Palace

Την πιο... μυστήρια νύχτα της ζωής τους έζησαν χθες βράδυ 200 άτομα που βρέθηκαν στους άδειους χώρους του ξενοδοχείου Makedonia Palace.

Πρόκειται για τους τυχερούς που έζησαν τη ''Νύχτα με τα Μυστικά'', την πιο αναπάντεχη νύχτα της χρονιάς, που διοργάνωσαν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Parallaxi, το Parthenώn Film Festival σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το US Consulate Thessaloniki και το Makedonia Palace. Οι προσκεκλημένοι βίωσαν μια νύχτα όλο μυστήριο στο κλειστό, λόγω ανακαίνισης, ξενοδοχείο της παραλιακής.

Η μυστική βραδιά, σύμφωνα με το thestival.gr, είχε dress code μαύρο ένδυμα, ενώ επιτρεπόταν και η χρήση κάμερας ή κινητού για την καταγραφή των όσων διαδραματίστηκαν. Στο ισόγειο του ξενοδοχείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αριστουργηματική ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ ''Λάμψη'', ενώ δυο ηθοποιοί υποδύθηκαν τις αδερφές - φαντάσματα της ταινίας και... ξεπήδησαν ανάμεσα στο κοινό. Ήχοι από κατσαρόλα, γραφομηχανή και αντικείμενα που έπεφταν συνέθεταν το... τρομακτικό σκηνικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα