Έρχεται η συνέχεια του Fight Club σε κόμικ

Νέα σειρά κόμικ που θα αποτελεί συνέχεια του μυθιστορήματος «Fight Club» αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2015.

Ο Τσακ Παλάνιουκ, ο συγγραφέας του βραβευμένου μυθιστορήματος, επιβεβαίωσε την έκδοση του κόμικ με τίτλο «Fight Club 2» τον επόμενο Μάιο.

Το νέο εγχείρημα του αμερικανού συγγραφέα αποτελείται από 10 τεύχη και διηγείται τη συνέχεια της ιστορίας 10 χρόνια μετά το τέλος που παρουσιάστηκε στο πρώτο βιβλίο.
http://www.madata.gr/admin/article_edit.php
Η ιστορία τελείωνε τότε με τον ανώνυμο αφηγητή να συνειδητοποιεί ότι ο επιθετικός Τάιλερ Ντάρντεν που χειραγωγεί ολοκληρωτικά την προσωπικότητά του, δεν είναι άλλος από τον ίδιο. Ήταν στην ουσία ένα είδος alter-ego που αποκάλυψε τη διπλή προσωπικότητα του αφηγητή, χαρίζοντας στο βιβλίο το ανατρεπτικό του τέλος.

Το μυθιστόρημα μεταφέρθηκε το 1999, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, με μεγάλη επιτυχία και στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Έντουαρντ Νόρτον.

Η αποκάλυψη για την επικείμενη έκδοση αυτής της νέας σειράς κόμικ έγινε «κατά λάθος» από τον ίδιο τον Παλάνιουκ σε ένα συνέδριο κόμικ στη Νέα Υόρκη το περασμένο έτος.

Ο εκδοτικός οίκος του «Fight Club 2» ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση ότι η ιστορία θα τοποθετείται τόσο στο παρελθόν, όσο και στο μέλλον, ενώ 10 χρόνια μετά ο πρωταγωνιστής είναι παντρεμένος με τη Μάρλα Σίνγκερ και έχει έναν εννιάχρονο γιο, τον Τζούνιορ.

Ο ίδιος ο Παλάνιουκ αποκάλυψε ότι οι αναγνώστες θα πάρουν μία γεύση και για τις πραγματικές ρίζες του Τάιλερ λέγοντας: «Ο Τάιλερ ίσως ήταν κάτι που υπήρχε εδώ και αιώνες και δεν είναι μόνο αυτή η παρέκκλιση που προέκυψε ξαφνικά στο μυαλό του αφηγητή».

Την εικονογράφηση των κόμικ έχει αναλάβει ο καναδός πολυβραβευμένος σκιτσογράφος, Κάμερον Στιούαρτ.

Μάλιστα, τα σκίτσα του αναμένεται να παραπέμπουν έντονα σε καρτούν καθώς, σύμφωνα με δηλώσεις του συγγραφέα, αυτό «ταιριάζει περισσότερο με την πυκνότητα της ιστορίας και ορισμένες από τις πιο παράλογα κωμικές στιγμές της».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα