Αλεξάντερ Ρίμπακ: "Ο Αλκαίος καλύτερος από το Σάκη"

Σε πάρτυ που διοργάνωθηκε το βράδυ στο Όσλο, το Star συνάντησε τον Αλεξάντερ Ρίμπακ. Ο νορβηγός περσινός νικητής του διαγωνισμού της Γιουροβίζιον μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια , ωστόσο δεν δίστασε να αφήσει και μια σπόντα για τον Σάκη Ρουβά.

Είναι αλήθεια ότι είχαμε καιρό να δούμε τον ερωτευμένο, που με το παραμύθι του σάρωσε τα δωδεκάρια της Ευρώπης και κέρδισε με διαφορά ρεκόρ τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Τι λέει σήμερα, ένα χρόνο μετά την επιτυχία του ο Ρίμπακ; «Είναι ωραίο να μην διαγωνίζεσαι, να κάθεσαι αναπαυτικά και να παρακολουθείς». Και είναι αλήθεια ότι το απολαμβάνει, δεδομένου ότι χάρη στη νίκη του ο φετινός διαγωνισμός γίνεται στο σπίτι του, στο Όσλο.

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, πέρυσι δεν κουράστηκε και ιδιαίτερα για να πάρει το τρόπαιο. Λίγο το τουπέ, λίγο το στυλάκι, είχες και το βιολί του, τον ψήφισαν οι Ευρωπαίοι. Φέτος όμως ποιον θα ψηφίσουν;

«Δεν έχω ακούσει όλα τα τραγούδια, μόνο της Λευκορωσίας και της Νορβηγίας ξέρω», είναι η πρώτη (διπλωματική) απάντηση του Αλεξάντερ Ρίμπακ σε ερώτηση για τον φετινό διαγωνισμό. Ωστόσο με άλλες ερωτήσεις, φαίνεται ότι ξέρει και παραξέρει.

Βλέπετε, όταν  έρχεται η ερώτηση  για το ελληνικό τραγούδι, η απάντηση δεν είναι άγνοιας αλλά ένα ξεκάθαρο  «καλό είναι», αφήνοντας όμως και την σποντούλα του ότι «ο Giorgos Alkaios είναι καλύτερος από τον Sakis!!!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα