Conchita: Θερμή υποδοχή και νέος στόχος το Grammy!

Γεμάτοι ενθουσιασμό, κρατώντας σημαίες και τραγουδώντας, υποδέχθηκαν δεκάδες Αυστριακοί την Conchita Wurst στο αεροδρόμιο της Βιέννης, με τη νικήτρια της 59ης Eurovision να μιλά εμφανώς συγκινημένη, αλλά και να ευχαριστεί όλο τον κόσμο μόλις επέστρεψε στο σπίτι της!

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω! Το συναίσθημα ότι μπορεί να έχω την ευκαιρία να πάρω την πρώτη θέση άρχισα να το νιώθω τις τελευταίες δύο ημέρες. Άρχισα να δέχομαι ένα κύμα συναισθημάτων από τον κόσμο, που με έκανε να νιώθω δυνατή», είπε η 26χρονη τραγουδίστρια μόλις πάτησε το πόδι της στην Αυστρία.

«Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, αυτό αγαπώ. Στόχος μου είναι να πάρω ένα βραβείο Grammy και θα βάλω τα δυνατά μου για να το καταφέρω!», πρόσθεσε η Conchita, η οποία μόλις επέστρεψε στο σπίτι της «ανέβασε» στα social media μία selfie με το γυάλινο μικρόφωνο της Eurovision στην αγκαλιά, με την λεζάντα «είμαι στο σπίτι. Δεν ξέρω τι να πω… Σας ευχαριστώ πολύ»!

Μέχρι και η Lady Gaga έσπευσε να συγχαρεί την Conchita Wurst μέσω των social media και η νικήτρια της φετινής Eurovision δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που την στήριξε, από όποια χώρα κι αν προέρχεται.

conchita1.jpg

conchita2.jpg

 

con_home.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα