Eurovision 2014: Άλλο ψήφισε το ελληνικό κοινό κι άλλο η επιτροπή

Διαφορετική γνώμη για το τραγούδι που έπρεπε να κερδίσει την πρωτιά στην 59η Eurovision είχαν το ελληνικό κοινό που πήρε μέρος στο televoting και η κριτική επιτροπή, όπως φαίνεται από τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η EBU, οι Έλληνες έδωσαν την πρωτιά με την ψήφο τους στην Αρμενία, αφήνοντας την Αυστρία, που ως γνωστόν πήρε το έπαθλο, στη δεύτερη θέση.

Αντίθετα, η ελληνική κριτική επιτροπή έφερε στην πρώτη θέση την Αυστρία και στη δεύτερη την Ολλανδία, ενώ η Αρμενία βρέθηκε στη 12η.

Όπως σας γράψαμε, το 12άρι της Ελλάδας στον 59ο διαγωνισμό τραγουδιού πήγε στην Conchita Wurst της Αυστρίας, αφού το αποτέλεσμα προκύπτει από τις ψήφους κοινού και επιτροπής σε ποσοστό 50 – 50.

Στην κριτική επιτροπή της χώρας μας, όπως σας έχουμε ενημερώσει, συμμετείχαν οι Βασίλης Απέργης (Πρόεδρος της επιτροπής – Μουσικός παραγωγός), Κώστας Παντζόγλου (Ραδιοφωνικός παραγωγός, δημοσιογράφος), Ροδάνθη Παπαδέα (Στιχουργός), Άγγελος Μακρής (Mark Angelo) (Παραγωγός, συνθέτης) και Μαίρη Συνατσάκη (DJ, τηλεοπτική παρουσιάστρια)

ΔΕΙΤΕ στον πίνακα τι ψήφισε κάθε μέλος της επιτροπής και τι ο κόσμος:

Σημείωση: Α είναι οι βαθμοί του Β. Απέργη, Β του Κ. Παντζόγλου, Γ. της Ρ. Παπαδέα, Δ. του Α. Μαρκή και Ε. της  Μ. Συνατσάκη

psifoi.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα