Λονδίνο: Τρεις τραυματίες από ισχυρή έκρηξη σε σταθμό τραίνου

Κλειστός παραμένει ο σιδηροδρομικός σταθμός Dalston Kingsland του Λονδίνου, μετά τον «συναγερμό» που σήμανε το πρωί της Τετάρτης. Αυτό διότι μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε μέσα στο σταθμό, προκαλώντας τρόμο σε πολίτες, τουρίστες και προσωπικό.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η έκρηξη προκάλεσε πανικό σε όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον σταθμό, με κάποιους να πηδούν ακόμη και στις ράγες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας, και διεξάγουν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη.

Η περιοχή πάντως έχει αποκλειστεί για το κοινό, ενώ παρατηρούνται και καθυστερήσεις στα δρομολόγια του μετρό.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία επισημαίνει ότι ειδοποιήθηκε στις 7.10 το πρωί (τοπική ώρα στο σταθμό του Dalston Kingsland μετά από αναφορές για ύπαρξη καπνού σε τρένο. Πολλοί επιβάτες εγκατέλειψαν το τρένο εξαιτίας του καπνού. Οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο συμβάν διαπίστωσαν ότι ο καπνός προκλήθηκε από υπερθέρμανση τρυπανιού. Υπάρχουν μικροτραυματισμοί που αντιμετωπίζονται, επισημαίνει η ανακοίνωση ενώ καταλήγει ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα