Φρουρός σε Τραμπ: “Δεν θα “φάω” σφαίρα για σένα”

Η αμερικανική Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) ενδέχεται να περάσει από πειθαρχικό έλεγχο μια υψηλόβαθμη αξιωματικό, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook άφησε να εννοηθεί ότι δεν θέλει «να φάει καμία σφαίρα» για λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ.

Τα σχόλια αυτά, τα οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Examiner, τα έγραψε πριν από επτά μήνες η Κέρι Ο' Γκρέιντι, ειδική πράκτορας που εργάζεται στη μονάδα της υπηρεσίας στο Ντένβερ.

Την ημέρα της ορκωμοσίας του Τραμπ, η Ο' Γκρέιντι ανέβασε το λογότυπο της «πορείας των γυναικών» κατά του Αμερικανού προέδρου στο Ντένβερ στο λογαριασμό της στο Facebook.


 

«Η Μυστική Υπηρεσία είναι ενήμερη για τις αναρτήσεις και θα λάβει σύντομα τα ενδεδειγμένα μέτρα» τονίζεται σε ανακοίνωση της Μυστικής Υπηρεσίας σήμερα. «Οποιαδήποτε αιτίαση περί ανάρμοστης συμπεριφοράς λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και ερευνάται άμεσα».

Η “εμπλεκόμενη” δεν έχει σχολιάσει τη δημοσίευση της. Η Μυστική Υπηρεσία έχει αναλάβει την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου και της οικογένειά του, όπως επίσης κι άλλων επιφανών πολιτικών προσώπων μεταξύ αυτών των υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές που ζητούν προστασία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα