Δύο παιδιά μεταξύ των οκτώ επιζώντων από τη χιονοστιβάδα στην Ιταλία

Oκτώ είναι συνολικά οι επιζώντες που εντοπίσθηκαν στο ξενοδοχείο Rigopiano,το οποίο χτυπήθηκε από χιονοστιβάδα, σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Tg5.

Η εφημερίδα la Rebublica μετέδωσε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση ενός παιδιού από τα χαλάσματα του ξενοδοχείου.


Ένα εξάχρονο κοριτσάκι συμπεριλαμβάνεται στους επιζώντες, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Όπως μετέδωσαν πριν από λίγο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να έχει εντοπισθεί ζωντανό και δεύτερο παιδί.



Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, το κοριτσάκι είναι ένα από τα δύο παιδιά του διασωθέντα που κατάφερε να σημάνει συναγερμό, την Τετάρτη το απόγευμα. Τη στιγμή που το ξενοδοχείο επλήγη από την χιονοστιβάδα, ο διασωθείς είχε βγει απ' αυτό και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του για να πάρει ένα κουτί με φάρμακα.



Συνολικά στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, βρίσκονταν 35 άνθρωποι. Με τους οκτώ επιζώντες που εντοπίσθηκαν σήμερα το πρωί, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο αριθμός των διασωθέντων αυξάνεται στους 10, ενώ 4 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί. Οι υπόλοιποι 23 περιλαμβάνονται στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα