Τον σκότωσαν επειδή ροχάλιζε

Τραγικό τέλος είχε 35χρονος άνδρας στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο από μια σκληρή, κακόγουστη κι επικίνδυνη πλάκα που του σκάρωσαν δύο μεθυσμένοι φίλοι του επειδή ροχάλιζε.

Σύμφωνα με την New York Post, οι δύο Γάλλοι, ηλικίας 28 και 35 ετών, τα έπιναν με τον άτυχο άνδρα τους σε ένα σπίτι. Κάποια στιγμή το θύμα, το οποίο είχε πιει περισσότερο από τους φίλους του, αποκοιμήθηκε βαθιά.

Εκείνοι, θέλοντας να τον αποτρέψουν από το να πάρει το αμάξι του και να οδηγήσει σπίτι μεθυσμένος στην περίπτωση που ξυπνούσε, του έβγαλαν τα ρούχα και τα έκρυψαν. Μάλιστα, προκειμένου να του κάνουν πλάκα, έγραψαν πάνω στο πρόσωπό του ένα αστείο μήνυμα, για να γελάσει όταν το δει.

Ωστόσο, όταν αργότερα έπεσαν και οι ίδιοι να κοιμηθούν, το έντονο ροχαλητό του 35χρονου άρχισε να τους ενοχλεί. Εκνευρισμένοι, αποφάσισαν να τον μετακινήσουν, έτσι όπως ήταν γυμνός, στην αυλή του κτιρίου. Αυτό ωστόσο που δεν σκέφτηκαν, έχοντας και οι ίδιοι πιει αρκετά, ήταν το έντονο κρύο που επικρατεί αυτήν την περίοδο στη Γαλλία, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 2-3 βαθμούς Κελσίου τα βράδια.

Ο άτυχος 35χρονος βρέθηκε το άλλο πρωί από γείτονες, νεκρός από το ψύχος. Οι δύο φίλοι του συνελήφθησαν και αντιμετωπίσουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα