Φρίκη: Δέχτηκε να φάει κόπρανα για να μην τη σκοτώσει - Βίντεο

​Δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα ομολόγησε ο Ρουρίκ Τζάτινγκ ότι έκανε στα θύματα του, δυο νεαρές γυναίκες, την 23χρονη Σουμάρτι Νάινγκις και την 26χρονη Σενέγκ Μουτζιάσιχ.

Ο τραπεζίτης είχε το θράσος, αφού βασάνισε και σκότωσε δυο ιερόδουλες στο διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ το 2014, να καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο την ανατριχιαστική του ομολογία.

Εκείνος, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση, περιέγραφε με ακρίβεια τι είχε κάνει, ενώ στο φόντο διακρινόταν το άψυχο σώμα της άτυχης Σουμάρτι Νάινγκις (ενός εκ των θυμάτων του).

Με μία σειρά δηλώσεων που παγώνουν το αίμα και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ενοχή του, το «τέρας» αυτό αναγνωρίζει την φρικαλεότητα των πράξεων του αλλά δεν εκδηλώνει καμία μετάνοια, επισημαίνοντας ότι νιώθει απλώς «πεινασμένος» και «κ@υλωμένος».

«Ονομάζομαι Ρουρίκ Τζάτινγκ. Πριν από πέντε λεπτά, σκότωσα, δολοφόνησα αυτήν εδώ τη γυναίκα. Πέθανε εδώ μόνη της. Πέθανε αφού τη βασάνιζα και τη βίασα και κακοποίησα το πνεύμα της με απειλές θανάτου και ακρωτηριασμού. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν άνθρωπο τόσο φοβισμένο. Δέχτηκε να φάει κόπρανα μέσα από την τουαλέτα και μετά να μου χαμογελάσει. Τόσο φοβισμένη ήταν. Θα έκανε τα πάντα», ανέφερε σε ένα από τα επίμαχα βίντεο που άφησαν άφωνο σήμερα το δικαστήριο.

«Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός λογικού ανθρώπου», ακούγεται να παραδέχεται ο 31χρονος σε μια άλλη καταγραφή. «Αυτές δεν είναι πράξεις κάποιου που πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να νιώθω αηδιασμένος για τον εαυτό μου, θα έπρεπε να νιώθω τύψεις αλλά αισθάνομαι μόνο πείνα και είμαι κ@υλωμένος. Αρχικά ένιωθα κάπως άσχημα αλλά τα συναισθήματά μου τώρα είναι περισσότερο θετικά. Όταν σνιφάρω κόκα έχω την τάση να κάνω ανοησίες», αναφέρει σε άλλα βίντεο ο 31χρονος.

«Αν και πολλοί μπορεί να θεωρήσουν αυτές τις καταγραφές το ναρκισσιστικό παραλήρημα ενός βασανιστή και δολοφόνου, ελπίζω κάποιος να τις βρει χρήσιμες για την κατανόηση ενός μη φυσιολογικού μυαλού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα