Άνδρας ομολόγησε σε ζωντανή μετάδοση πως βίασε και στραγγάλισε 4χρονη

Την απίστευτη στιγμή που ο εικονιζόμενος Himmet Akturk από την Τουρκία παραδεχόταν πως ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο της 4χρονης Irmak Kupal, την οποία είχε βιάσει και στραγγαλίσει, μετέδωσε ζωντανά η τουρκική τηλεόραση!

Όπως γράφει η Daily Mail ο άνδρας είχε (το θράσος να) συμφωνήσει να εμφανιστεί σε εκπομπή που ασχολείται με οικογενειακές ιστορίες ενώ η παρουσιάστρια Muge Anli ερευνούσε την υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης που είχε χαθεί ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι της στην επαρχία Manisa της δυτικής Τουρκίας.

Η Anli πίεσε πολύ τον Akturk στη διάρκεια της εκπομπής και ο ύποπτος «έσπασε» ομολογώντας πως εκείνος ήταν υπεύθυνος για τον φρικτό θάνατο του κοριτσιού.

Αμέσως συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση όπου, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ομολόγησε πως βίασε και στραγγάλισε την άτυχη 4χρονη και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της.

Όπως περιέγραψε, έβαλε το νεκρό σώμα της σε ένα σακί, το έκρυψε στο χειράμαξό του και το έριξε σε δημόσιο κάδο απορριμμάτων. Όταν όμως συνειδητοποίησε πως μία ημέρα μετά δεν είχε γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών, πήρε και πάλι τη σορό του κοριτσιού και την έθαψε σε κοντινό αμπελώνα.

Η αστυνομία έσκαψε στο σημείο που υπέδειξε ο άνδρας και βρήκε, δύο ημέρες μετά, το πτώμα της.

Με την είδηση της εξαφάνισής της είχε ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση αλλά όταν έγινε γνωστό πως είχε εκ γενετής κάποιο πρόβλημα στο πόδι και δεν θα μπορούσε να είχε απομακρυνθεί πολύ, η επιχείρηση ανεστάλη.

Τότε συντετριμμένη η οικογένεια της μικρής απευθύνθηκε στην εκπομπή ζητώντας να διερευνήσει την υπόθεση.

turkasoda2 turkasoda3 turkasoda4 turkasoda5 turkasoda6 turkasoda7 turkasoda1

newsbeast.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα