Γιατί μαθητής ανρήθηκε τη χειραψία του Αλέξη Τσίπρα - Βίντεο

Ποικίλες αντιδράσεις είχε προκαλέσει η κίνηση ενός μαθητή του ελληνοαμερικάνικου σχολείου στην Αστόρια, να μην δώσει το χέρι του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.

Το βίντεο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου. Έδειχνε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την στιγμή πυ έφτανε στο μεγαλύτερο ελληνοαμερικάνικο σχολείο της Αστόρια, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις εικόνες φαίνονταν ο Αλέξης Τσίπρας να χαιρετά έναν - έναν τους μαθητές που ήταν παραταγμένοι στις σχολικές εγκαταστάσεις, κατά την υποδοχή του.

Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι ο Έλληνας πρωθυπουργός να φτάσει μπροστά από έναν συγκεκριμένο μαθητή, ο οποίος όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο απόσπασμα αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του!

Θυμηθείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο (σ.σ. το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι μετά το 00:50)

Αυτός είναι ο λόγος!

Όπως αναφέρει ο "Εθνικός Κήρυκας", η άρνηση του μαθητή του Λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας να ανταλλάξει χειραψία με τον Ελληνα πρωθυπουργό οφείλεται κυρίως στη θρησκευτική του ευσέβεια και τις αντιλήψεις του για τον θεσμό του γάμου και της οικογένειας γενικότερα, όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πηγές του συγκεκριμένου Μέσου Ενημέρωσης.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα