Θάνατος πελάτη κατά τη διάρκεια μιας σαδομαζοχιστικής συνεδρίας

Η Πάμελα Φ., μια ιερόδουλη από την Αυστρία, καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης  με αναστολή μετά το θάνατο του πελάτη της κατά τη διάρκεια μιας σαδομαζοχιστικής συνεδρίας.

Η νεαρή κοπέλα είχε διαφημιστεί σε ανάλογες ιστοσελίδες και μέσω αυτών την βρήκε το θύμα τον Σεπτέμβριο του 2015.

Όπως της εξήγησε, ήθελε να πειραματιστεί με την ασφυξία και μάλιστα να πετύχει να μείνει αναίσθητος κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τους. Δεν κατάφερε το στόχο του στην πρώτη συνεδρία, επειδή όπως δήλωσε τον συνεπήρε η ομορφιά της.

Κανόνισαν και δεύτερη συνεδρία όπου ο άνδρας έβαλε μια σακούλα στο κεφάλι του, μετά κρεμάστηκε από ένα σκοινί και ζήτησε από τη γυναίκα να του δέσει ένα κορδόνι για να σφίξει τη σακούλα. Όπως συμφωνήσανε, θα τον άφηνε έτσι για 90 λεπτά και μετά θα επέστρεφε.

Με το πέρας της ώρας η γυναίκα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δεν της απάντησε. Ανήσυχη πήγε στο ξενοδοχείο και, όταν δεν της άνοιξε, ζήτησε από τη ρεσεψιόν να της ανοίξουν. Όταν αυτοί αρνήθηκαν, ειδοποίησε τις αρχές και βρήκαν τον άνδρα νεκρό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα αποσαφήνισε πως θα πέθαινε ακόμα και χωρίς τη θηλιά, αφού το κορδόνι που του έδεσε ήταν πολύ σκληρό.

Ο δικαστή καταδίκασε τη γυναίκα σε 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή, παρά το ότι η ανώτατη ποινή που είχε διαθέσιμη ήταν 15 χρόνια φυλάκισης, παρά τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή που επέρριπτε ευθύνες στο κορδόνι με το οποίο τον έδεσε η κατηγορούμενη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα