Έβαλε το δύο ωρών μωρό της σε πλαστική σακούλα και το άφησε να πεθάνει!

Μια 20χρονη μητέρα θεωρείται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ότι έβαλε το νεογέννητο μωρό της σε μια πλαστική σακούλα και το άφησε κάπου για να πεθάνει.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η 20χρονη ήταν αβέβαιη για το ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο και αποφάσισε να το εγκαταλείψει γιατί δεν είχε σταθερό εισόδημα για να το μεγαλώσει. Η εγκαταλελειμμένη ροζ πλαστική σακούλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στο χωριό Wangjiaoqiao, νοτιοδυτικά της Κίνας, από τους ντόπιους οι οποίοι συγκλονισμένοι βρήκαν το νεογέννητο μέσα.

absadna2

Το παιδί, του οποίου το φύλο δεν αναφέρεται στα δημοσιεύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την αστυνομία για να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο δεν είναι σαφές πότε ακριβώς έγινε το περιστατικό.

Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή παρά τις τέσσερις ώρες προσπαθειών καθώς ο οργανισμός του ήταν πολύ ευαίσθητος. Σύμφωνα με τις έρευνες και από κάμερες ασφαλείας, η μητέρα μετέφερε σε όλη την πόλη το μόλις δύο ωρών βρέφος μέσα στην πλαστική σακούλα και το άφησε σε μια απόσταση από το σπίτι της σε ένα τυχαίο σημείο.

absadna3

Όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες, φορούσε ένα κόκκινο παλτό, ένα μαύρο παντελόνι και κρατούσε μια τσάντα στο χέρι. Τελικά η αστυνομία κατάφερε να την εντοπίσει, πήγε στο σπίτι της και τη συνέλαβε. Τότε αποκαλύφθηκε ότι το εγκατέλειψε δύο ώρες μετά τον τοκετό. Δίνοντας κατάθεση, δεν έδωσε σαφείς πληροφορίες γι’ αυτό που έκανε και φάνηκε ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

absadna1

.newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα