Στήριξη Ομπάμα στη Χίλαρι Κλίντον

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε μία αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον των ΗΠΑ στην ομιλία του στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών που διεξάγεται στη Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, εξέφρασε επίσημα την υποστήριξή του στην προεδρική υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ τάχθηκε κατά της προεδρικής υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν υπήρξε ποτέ ένας ή μία υποψήφια, ούτε εγώ, ούτε ο Μπιλ (Κλίντον)..., κανένας που να είναι περισσότερο κατάλληλος από τη Χίλαρι Κλίντον για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα προκαλώντας ενθουσιασμό στους συνέδρους του Δημοκρατικού Κόμματος, για να συνεχίσει: «Σήμερα σας ζητώ να κάνετε για τη Χίλαρι Κλίντον, ότι κάνατε για μένα. Σας ζητώ να της φερθείτε με τον ίδιο τρόπο που μου συμπεριφερθήκατε» τόνισε ο Ομπάμα.

Μετά την ομιλία του, η Χίλαρι Κλίντον τον συνόδευσε στην κεντρική σκηνή που γίνονται οι ομιλίες κι αφού αγκαλιάστηκαν, χαιρέτισαν μαζί τους συνέδρους του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα