Μισέλ σ' αγαπώ, είπε ο Μπαράκ εκθειάζοντας την Πρώτη Κυρία - Βίντεο

«Μην αφήσετε κανέναν να σας πει πως η χώρα ας δεν είναι σπουδαία και πως με κάποιο τρόπο πρέπει να την κάνουμε σπουδαία ξανά. Γιατί αυτή τη στιγμή αυτή η χώρα είναι η πιο σπουδαία σε ολόκληρο τον κόσμο. Και όπως οι κόρες μου προετοιμάζονται να βγουν στον έξω κόσμο, θέλω να έχουν έναν ηγέτη που θα αξίζει αυτή την αλήθεια» είπε η Μισέλ Ομπάμα στην τελευταία της ομιλία ως Πρώτη Κυρία στο συνέδριο των Δημοκρατικών προκαλώντας έντονα συναισθήματα και στον σύζυγο της Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος λίγη ώρα αργότερα ανήρτησε  ένα σχόλιο στον λογαριασμό του στο Twitter όπου εκθειάζει την Μισέλ Ομπάμα γράφοντας: Απίστευτη ομιλία από μια απίστευτη γυναίκα. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος και η χώρα μας περισσότερο ευλογημένη να την έχει ως Πρώτη Κυρία. Σε αγαπώ Μισέλ».

Η Μισέλ Ομπάμα στην ομιλία της εκθείασε και την Χίλαρι Κλίντον. Είπε μεταξύ άλλων:

"Παρακολουθώ τις κόρες μου, δύο όμορφες, έξυπνες μαύρες γυναίκες να παίζουν με τα σκυλιά μας στην αυλή του Λευκού Οίκου. Λόγω της Χίλαρι Κλίντον οι κόρες μας και οι γιοι μας το θεωρούν δεδομένο ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Τη θαυμάζω γιατί ποτέ δεν εγκαταλείπει. Απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να γίνει πρόεδρος".

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα