Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Φλόριντα, σε βραδιά εφήβων. Τουλάχιστον δύο νεκροί

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 17 τραυματίες είναι ο απολογισμός νέας επίθεσης σε νάιτ κλαμπ, στις ΗΠΑ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Φορτ Μάγιερς στη Φλόριντα, όταν άγνωστος αριθμός δραστών άνοιξε πυρ μέσα στο κλαμπ «Blu», όπου πραγματοποιούνταν «βραδιά εφήβων» (στην οποία συμμετέχουν ακόμα και 13χρονα παιδιά) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε τοπικά νοσοκομεία και η κατάστασή τους κυμαίνεται από καλή έως κρίσιμη για τη ζωή τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα κι άλλοι μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα οικείων τους. Ακόμα οι αστυνομικές δεν έχουν κατορθώσει να ταυτοποιήσουν τα θύματα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «σκηνές τρέλλας» μέσα κι έξω από το κλαμπ.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο κλαμπ που σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση διοργανωνόταν πάρτι με τίτλο «Swimsuit Glow Party», με τους διοργανωτές να καλούν τους θαμώνες να προσέλθουν με τα μαγιό τους, ωστόσο πουθενά δεν αναφέρεται πως είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας για την είσοδο, κάτι που σε χώρες του εξωτερικού και στις περισσότερες αμερικανικές Πολιτείες αποτελεί κανόνα.

Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να είχαν μπει στο club ακόμη και πολύ μικρά σε ηλικία παιδιά, κάτι που έχουμε ήδη αναφέρει, αφού τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για παρουσία ακόμη και 13χρονων. Στην αφίσα της εκδήλωσε αναφέρεται επίσης ότι η είσοδος κοστίζει 10 δολάρια πριν τις 10:30 και 15 δολάρια μετά από αυτή την ώρα. Ωστόσο υπάρχει και η «εναλλακτική» της εισόδου με μόνο 5 δολάρια υπό την προϋπόθεση να φορούν οι επισκέπτες μαγιό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα