Πυροβολισμοί σε μπαρ στο Οχάιο. Ένας νεκρός, αρκετοί τραυματίες

Δύο μέρες μετά το μακελειό στο Μόναχο, και σχεδόν ενάμιση μήνα μετά το μακελειό στο Ορλάντο, ένα νέο περιστατικό, συνέβη σήμερα, αυτή τη φορά στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε ένα μπαρ γεμάτο με κόσμο, (στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής τοπική ώρα). Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος διαφεύγει.

Επίσημα έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα είναι περισσότερα και οι τραυματίες αρκετοί.

Πολλά από τα θύματα έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, Tolu Adeseha, είπε ότι βρισκόταν μέσα στο μπαρ όταν άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς. Ο ίδιος ανέφερε ότι είδε πολλά άτομα με όπλα, αλλά κανέναν να πυροβολεί.

Σύμφωνα με το RT, τουλάχιστον δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν και η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Το ίδιο μέσο αναφέρει  ότι είχε γίνει  παρόμοιο περιστατικό στο ίδιο μπαρ (Doubles Bar) τον Αύγουστο του 2015!

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες πως υπήρξαν και πυροβολισμοί εναντίον ενός αστυνομικού, χωρίς να δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του.

«Έβλεπα ανθρώπους να κάνουν τους πεθαμένους. Ήταν ένα αληθινό περιστατικό και προσπαθούσα να πω σε μια κοπέλα δίπλα μου: Δεν μπορείς να κλάψεις, ξέρω πως είναι δύσκολο για σένα αλλά πρέπει να παραμείνεις σιωπηλή ή να κάνεις τη νεκρή!» δήλωσε ο Tolu Adeseha, που βρισκόταν μέσα στο μπαρ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα