Αγνωστος άνοιξε πυρ σε γεμάτο μπαρ του Οχάιο. Πληροφορίες για νεκρούς

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ "στα τυφλά" σε μπαρ στο Οχάιο και... ξύνει τις πληγές που ακόμη δεν έχουν κλείσει στις ΗΠΑ από την πολύνεκρη επίθεση σε gay club στο Ορλάντο στις 12 Ιουνίου, όπου 20 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε ένα μπαρ γεμάτο με κόσμο, με ανεπιβεβαίωτες πληροφίες να κάνουν λόγο για πολλά θύματα, ενώ επισήμως έχει επιβεβαιωθεί πως ένας άνθρωπος είναι νεκρός.


"Πολλοί κρατούσαν όπλα"!

Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο μπαρ που ονομάζεται "Doubles" στην περιοχή Hamilton του Οχάιο. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και κάθε πληροφορία δεν διασταυρώνεται ακόμη πλήρως από τα διεθνή ΜΜΕ, εκτός από τον έναν νεκρό και τους "πολλούς τραυματίες"

Πάντως, όπως προαναφέραμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως ο κατάλογος των θυμάτων θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Tolu Adeseha δήλωσε πως βρισκόταν μέσα στο μπαρ όταν άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς που του φάνηκαν σαν να διαρκούσαν ώρες.

Συμπλήρωσε ακόμη πως είδε "πολλά άτομα με όπλα" αλλά δεν είδε κανέναν από αυτούς να πυροβολεί.

"Έβλεπα ανθρώπους να κάνουν τους πεθαμένους. Ήταν ένα αληθινό περιστατικό και προσπαθούσα να πω σε μια κοπέλα δίπλα μου: Δεν μπορείς να κλάψεις, ξέρω πως είναι δύσκολο για σένα αλλά πρέπει να παραμείνεις σιωπηλή ή να κάνεις τη νεκρή"!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα