Αρνήθηκε τις σεξουαλικές προτάσεις της και αυτή τον κυνήγησε με τσεκούρι

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένας άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε πως η σύντροφος του τον κυνηγούσε με ένα τσεκούρι επειδή δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές της επιθυμίες.

Σύμφωνα με τον άνδρα, η κοπέλα είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Όταν αρχικά αρνήθηκε τις προτάσεις της για να συνευρεθούν ερωτικά εκείνη άρχισε να γίνεται βίαιη και να επιμένει όλο και περισσότερο. Ο άνδρας υποστηρίζει πως κλειδώθηκε στο μπάνιο για να τον αφήσει ήσυχο αλλά η κοπέλα πήγε απέξω και άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα την πόρτα.

Όταν μετά από λίγο σταμάτησε, ο άνδρας θεώρησε ότι ηρέμησε. Αντιθέτως, η γυναίκα πήγε στο σαλόνι, ξεκρέμασε ένα τσεκούρι και προσπάθησε να σπάσει την κλειδωμένη πόρτα.

Ο άνδρας κατηγόρησε την 25χρονη ότι πήγε να τον χτυπήσει προτού καταφέρει να την αφοπλίσει μετά από σύντομη πάλη. Όταν τα κατάφερε, έφυγε από το σπίτι τρέχοντας και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν έφθασε το περιπολικό βρήκε την 25χρονη ντυμένη μόνο με ένα μπουρνούζι να κάθεται έξω από το σπίτι της. Συνελήφθη και θα παρουσιαστεί ενώπιων του δικαστηρίου στις 26 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα