Καρέ-καρέ το τριπλό χτύπημα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ

Συγκλονίζουν τα βίντεο - ντοκουμέντα από την τριπλή επίθεση του Ισλαμικού κράτους στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Οι τρεις βομβιστές, αφού γάζωσαν με τα καλάσνικοφ, όποιον έβλεπαν στο πέρασμά τους, πυροδότησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που έφεραν πάνω τους, σκορπώντας τον θάνατο. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο τμήμα εξωτερικών πτήσεων και στον χώρο στάθμευσης με τραγικό απολογισμό δεκάδων νεκρών και τραυματιών.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται οι τρομοκρατημένοι επιβάτες να έχουν πέσει στο έδαφος, ενώ μεγάλες φαίνεται να είναι και οι υλικές ζημιές, που έχουν προκληθεί από την έκρηξη.

Σε άλλο βίντεο απεικονίζεται ο ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας που έσπειρε τον θάνατο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Στα πλάνα καταγράφεται ο δράστης λίγο πριν εξουδετερωθεί από τις σφαίρες του αστυνομικού...

Τη στιγμή που ο ένας εκ των τριών βομβιστών του μακελειού στην Κωνσταντινούπολη πυροδότησε τα εκρηκτικά που ήταν ζωσμένος, δευτερόλεπτα αφού του έπεσε από τα χέρια το όπλο με το οποίο είχε ανοίξει πυρ εναντίον του κόσμου στο αεροδρόμιο Ατατούρκ κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο δείχνει τον δράστη να καταδιώκεται από το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου, προτού πέσει κάτω και του γλιστρήσει το όπλο από τα χέρια. Στη συνέχεια οι άνδρες της ασφάλειας τον πλησιάζουν, ωστόσο βλέπουν ότι φοράει γιλέκο αυτοκτονίας και αλλάζουν κατεύθυνση, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η δυνατή έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 36 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής από την τριπλή επίθεση αυτοκτονίας στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της γείτονος χώρας, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 147.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα