Σκύλος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του και τον κατασπάραξε!

Ένα τραγικό συμβάν με κατοικίδιο που επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του διαδραματίστηκε στην κομητεία της Κάμπρια του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένας 45χρονος πατέρας τριών παιδιών κατασπαράχτηκε από τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος του επιτέθηκε και του έκοψε την καρωτίδα. Μάλιστα, η τραγωδία διαδραματίστηκε μπροστά στις κόρες του!

Ο άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από την ακατάσχετη αιμορραγία. Ο άνεργος ξυλουργός, Στέφεν Χόντγσον, παρακολουθούσε με τις δύο κόρες του, την 19χρονη Τζέιντ και την 16χρονη Κάρλα, το “Prison Break”. Ένα από τρία τους σκυλιά, ο 3 ετών Μπάστερ, διασταύρωση τεριέ με πίτμπουλ ήταν αυτό που επιτέθηκε στο αφεντικό του, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους την περασμένη Κυριακή.

Όπως είπε η Κάρλα το κακό ξεκίνησε όταν ο πατέρας της άρχισε να παίζει με το σκυλί. «Ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει. Ξαφνικά επιτέθηκε στον πατέρα μας. Προσπαθήσαμε να τον απομακρύνουμε. Του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο λαιμό. Αιμορραγούσε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Το σκυλί ήταν τόσο δυνατό».

Τα κορίτσια δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να καθησυχάσουν το «λυσσασμένο» σκυλί. Ο πατέρας του πέθανε μπροστά στα μάτια τους. Το εν λόγω σκυλί το είχε αποκτήσει πριν από ένα χρόνο από κάποιον που το κακοποιούσε.

Με την μητέρα των παιδιών του, είχε πάρει διαζύγιο πριν από λίγο καιρό.

ΦΡΙΚΗ! Ο σκύλος της οικογένειας ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ τον πατέρα 3 παιδιών- Του έκοψε την καρωτίδα

Stephen-Hodgson (1).jpg

πηγή: mirror

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα