Φριχτή δολοφονία: Την σκότωσε και κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα της!

Ο 25χρονος Timothy Johnson, είχε βγει μόλις 23 μέρες νωρίτερα από τη φυλακή, όταν σκότωσε την Judith Therianos. Οι αρχές απέτυχαν να τον κατηγορήσουν γρήγορα για μια διάρρηξη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στα χέρια του η 52χρονη.

Φρίκη! Τη σκότωσε και έκανε σεξ με το πτώμα της

Ο Timothy Johnson κατηγορείται για τη βάναυση δολοφονία της Judith Therianos τον Μάρτιο. Αφού τη σκότωσε, ο νεαρός έκανε σεξ με το πτώμα της που βρέθηκε κοντά σε αυτοκινητόδρομο στις αρχές Απριλίου. Ο Timothy Johnson είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο επειδή είχε μπει σε ένα σπίτι από το παράθυρο και απείλησε δύο ανθρώπους με μαχαίρι. Μετά όμως από 33 μέρες, στις 17 Φεβρουαρίου, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την επίθεση 6 μέρες αργότερα και τον συνέλαβαν ξανά στις 23 Μαρτίου και ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της Judith Therianos. Ο βοηθός εισαγγελέα Chris LaBruzzo είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως έπρεπε να απελευθερωθεί επειδή οι μάρτυρες δεν ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα για κατάθεση.

Πιστεύεται πως ο Timothy Johnson συνάντησε την Judith Therianos, μητέρα 3 παιδιών, στις 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με τις αρχές έκαναν σεξ και όταν του ζήτησε να σταματήσει άρχισε να τη χτυπά και να την πνίγει μέχρι που τελικά τη σκότωσε. Πήρε τη χρεωστική της κάρτα για να αγοράσει φαγητό και μπίρες πριν τελικά επιστρέψει στο σημείο και κάνει σεξ με το πτώμα της.

Πηγή: Nydailynews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα