Πήγαν να βραβεύσουν δημόσιο υπάλληλο και ανακάλυψαν ότι ... έλειπε 6 χρόνια!

Τελικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα τέτοιου είδους περιστατικά! Δημόσιος υπάλληλος είχε να πατήσει 6 χρόνια στη δουλειά ... και το κατάλαβαν όταν πήγαν να τον βραβεύσουν!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να βραβευτεί για τη μακρόχρονη θητεία του στο δημόσιο και τότε διαπιστώθηκε πως είχε να εμφανιστεί στη δουλειά του 6 χρόνια...

Ο Χοακίν Γκαρθία, εργαζόταν στην εταιρεία ύδρευση του Κάντιθ της Ισπανίας και η αρμοδιότητά του ήταν να επιβλέπει την κατασκευή ενός σταθμού επεξεργασίας λυμάτων.

Ωστόσο, ο 69χρονος υπάλληλος που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, δεν είχε πάει ποτέ να δουλέψει επί 6 χρόνια. Παρότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες του επιβλήθηκε πρόστιμο ίσο με τον ετήσιο μισθό του μετά την επιβολή των φορών, δηλαδή 27.000 ευρώ.

Αυτό ήταν το ανώτατο πρόστιμο που θα μπορούσε να επιβάλλει το δικαστήριο που αποφάνθηκε υπέρ του ισπανικού δημοσίου. Ο αντιδήμαρχος συνειδητοποίησε πως ο Γκαρθία δεν δουλεύει στην πραγματικότητα όταν συμπληρώθηκαν 20 χρόνια και επρόκειτο να του απονείμει τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα