Βίασε, βασάνισε και σκότωσε 13χρονη μαθήτρια

Ένα έγκλημα που δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους, σημειώθηκε το Μάρτιο του 2002 στο Walton, των ΗΠΑ, καθώς ο κατά συρροή δολοφόνος Levi Bllfield, απήγαγε την 13χρονη μαθήτρια, Milly Dowler, την οποία στη συνέχεια βίασε, βασάνισε και σκότωσε.

Η οικογένεια της άτυχης Milly, μιλά στη Daily Mail και δίνει στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα του Bllfield, ο οποίος βίασε τη 13χρονη ενώ στη συνέχεια τη βασάνισε για 14 ολόκληρες ώρες μέχρι τελικά να τη στραγγαλίσει.

Ύστερα από μια δεκαετία ερευνών, οι αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα καθώς συνελήφθη ο δράστης και ομολόγησε τα εγκλήματα του.

Τη στιγμή που οι γονείς ενημερώθηκαν ότι η Δικαιοσύνη είχε πλέον αποδοθεί για τον τόσο άδικο χαμό του παιδιού τους, οι λιγοστές λέξεις που ψέλλισαν ήταν ότι πια η κόρη τους μπορεί να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Οι γονείς του 13χρονου κοριτσιού προέβησαν λίγο αργότερα σε δηλώσεις σχετικά με το φρικιαστικό έγκλημα και μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι ο Bellfield, είπε στην αστυνομία ότι οδήγησε την ανήλικη προς το σπίτι της μητέρας του.

Μέσα στο αυτοκίνητο του, καθώς κατευθυνόταν σε αυτό, τη βίασε, μέρα μεσημέρι. Στη συνέχεια άλλαξε σημείο, το οποίο έμελλε να γίνει ο τόπος του τραγικού θανάτου της καθώς τη βίασε επανειλημμένα και τη βασάνισε μέχρι την επόμενη μέρα που την στραγγάλισε.

To άψυχο κακοποιημένο κορμί της βρέθηκε σε ένα δάσος στο Yateley Health, 25 μίλια μακριά από το Walton.

Ο δολοφόνος που σήμερα αποκαλεί τον εαυτό του Yusuf Rahim, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό, τον βασανισμό και τη σφαγή της ανήλικης. Λίγο αργότερα αποκάλυψε άλλες τέσσερις δολοφονίες του.

dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα