Έψαχναν βιαστές για την 6χρονη κόρη τους

Φρίκη  με γονείς-τέρατα, που έβρισκαν πελάτες μέσω ίντερνετ, να κακοποιούν το 6χρονο παιδάκι τους ...

Υπόθεση που μοιάζει βγαλμένη από την πιο νοσηρή φαντασία, με πρωταγωνιστές γονείς οι οποίοι έβαζαν αγγελίες στο διαδίκτυο για ενδιαφερομένους να βιάσουν επί πληρωμή την 6χρονη κόρη τους, συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, μια γυναίκα από το Μέρισβιλ και ο σύζυγός της αναζητούσαν μέσω του σάιτ αγγελιών Craiglist πελάτες, στους οποίους προσέφεραν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το ίδιο τους το σπίτι για να εκμεταλλευτούν σeξουαλικά το παιδί.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού ανακάλυψαν τουλάχιστον ένα βίντεο το οποίο έδειχνε το κοριτσάκι να κακοποιείται από έναν άγνωστο άνδρα, ενώ η μητέρα παρακολουθούσε και παράλληλα αντήλλασσε μηνύματα μ' έναν άλλον υποψήφιο πελάτη.

Επίσης, βρέθηκαν πολλές σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφίες του κοριτσιού, τις οποίες αντήλλασσε μέσω μηνυμάτων το ζευγάρι.

Τα αμερικανικά μέσα δεν έχουν δημοσιεύσει τα στοιχεία του ζευγαριού, προκειμένου να προστατευτεί η ταυτότητα του 6χρονου κοριτσιού αλλά και του μικρότερου αδερφού της. Και τα δύο παιδιά, όπως διευκρινίζεται, βρίσκονται στα χέρια της Πρόνοιας από το 2014, οπότε και συνελήφθησαν οι γονείς τους.

Η μητέρα είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 26 ετών, η οποία αναμένεται να επιβληθεί επισήμως μέσα στον Μάρτιο. Η Ελίζ Ντεσέν, βοηθός εισαγγελέα του δικαστηρίου της επαρχίας Σνόχομις, όπου πραγματοποιείται η δίκη, τόνισε ότι σκοπεύει να ζητήσει περισσότερα χρόνια, δεδομένης της σοβαρότητας αλλά και του αριθμού των εγκληματικών πράξεών της.

Η 35χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό σάιτ heraldnet.com, είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι της, δάκρυζε κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της καταδικαστικής εισήγησης των ενόρκων και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, σκοπεύει να ασκήσει έφεση. Υποστηρίζει ότι είναι και η ίδια θύμα, καθώς, όπως κατέθεσε, την κακοποιούσε ο 57χρονος σύζυγός της, ο οποίος την εξανάγκαζε να έχει σεξουαλική επαφή και με την κόρη της.

Η γυναίκα, που δεν έχει την αμερικανική υπηκοότητα, φοβόταν ότι, αν δεν ήταν υπάκουη στον άνδρα της, αυτός θα ειδοποιούσε τις Αρχές, οι οποίες θα την έστελναν πίσω στη χώρα καταγωγής της, την Τόνγκα. Ο άνδρας της βρίσκεται ήδη στη φυλακή από τον περασμένο Ιούνιο, οπότε καταδικάστηκε σε κάθειρξη 27 ετών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα