Στραγγάλισαν την κόρη τους για τον απαγορευμένο έρωτα

Με την ίδια της τη ζωή πλήρωσε τον έρωτά της η 19χρονη Lareeb Khan. Τη στραγγάλισε ο ίδιος της ο πατέρας, ενώ η μητέρα της κοιτούσε, δίνοντας την έγκρισή της. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τους 2 μουσουλμάνους γονείς που καταδικάστηκαν σε ισόβια για τον φόνο τιμής.

Ο 52χρονος Azadullah είχε μπει στο δωμάτιο της κόρης του τη νύχτα και στραγγάλισε τη 19χρονη, ενώ η 42χρονη μητέρα της κοιτούσε. Διέπραξε τον φόνο τιμής όταν έμαθε πως προσπάθησε να κλέψει προφυλακτικά για να κάνει έρωτα με το 23χρονο αγόρι της Raheel. Έναν νεαρό που δεν ενέκριναν.

Στη συνέχεια είχαν ντύσει το άψυχο σώμα της και το πήγαν σε ένα απομονωμένο ανάχωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους Darmstadt. Η μητέρα της προσπάθησε να αποφύγει τις συνέπειες, ρίχνοντας τις ευθύνες στον άντρα της. Ισχυριζόταν πως δεν προσπάθησε να τον αποτρέψει από φόβο. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πόσο φανατική ήταν και πόσο συχνά ερχόταν σε σύγκρουση με τη Lareeb. Η 14χρονη κόρη της Neda κατηγόρησε τη μητέρα της στο δικαστήριο, λέγοντας πως εκείνη ήταν ο πραγματικός αρχηγός της οικογένειας και πως η 19χρονη Lareeb τα πήγαινε καλύτερα με τον πατέρα της.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει τη Γερμανία, με τον δικαστή Volker Wagner να αναφέρεται στο δικαίωμά τους να ζουν στο δικό τους πολιτιστικό σύμπαν, αλλά όχι σε βάρος της ανθρώπινης ζωής. Οι Khan, που κατάγονταν από το Πακιστάν, σχεδίαζαν να παντρέψουν τη 19χρονη οδοντοτεχνίτη με έναν άλλο άντρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα