Σοκαριστικό βίντεο! Τράβηξαν τον θάνατό τους. Θρήνος για τους 2 φίλους

Τα σοκαριστικά πλάνα της κούρσας θανάτου δύο φίλων κάνουν τον γύρο του κόσμου. Είναι οι τελευταίες τους στιγμές στη ζωή.

Από τη θέση του συνοδηγού, ο 21χρονος Michael Owen, πατέρας ενός παιδιού, τραβούσε βίντεο τον 20χρονο κολλητό του Kyle Careford ενώ οδηγούσε ξεπερνώντας τα όρια. Οι δύο νέοι, που βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν είχαν συναίσθηση του κινδύνου.

Αρχικά ακούγονται οι δύο νέοι να γελούν και να ραπάρουν υπό τους ήχους της μουσικής. Όταν ο Kyle άρχισε να πιάνει ταχύτητες 90 μιλίων/ώρα, ο Michael του ζήτησε να επιβραδύνει. "Μείωσε ταχύτητα, μείωσε ταχύτητα, μείωσε ταχύτητα". Το ζήτησε αμέτρητες φορές. Όλα ξαφνικά μαυρίζουν. Στιγμές μετά ακούγεται η μοιραία σύγκρουση. Έπεσαν σε τοίχο εκκλησίας τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Απριλίου και σκοτώθηκαν ακαριαία. Το κινητό συνέχιζε να γράφει. Ακούγονται αργότερα τα σωστικά συνεργεία και μια γυναίκα να προσπαθεί να διαπιστώσει αν είναι ακόμα ζωντανοί ενώ το αυτοκίνητο έχει διαλυθεί. "Μπορείτε να με ακούσετε;". Δεν πήρε καμία απάντηση.

Το κινητό με το σοκαριστικό βίντεο βρέθηκε κάτω από ένα δέντρο κοντά στον τόπο του αυτοκινιτιστικού δυστυχήματος. "Ανατρέφουμε τα παιδιά μας και τα μαθαίνουμε το σωστό από το λάθος. Τα καθοδηγούμε και τους δίνουμε συμβουλές, ελπίζοντας ότι ακούνε. Αλλά από τη στιγμή που ενηλικιώνονται, ελπίζουμε ότι θα κάνουν τις σωστές επιλογές. Πραγματικά δεν ξέρω για το έκαναν, αλλά τους κατηγορώ και τους δύο για τις αποφάσεις που πήραν εκείνη τη νύχτα. Αν αυτό το βίντεο αποτρέψει κάποιον από το ίδιο λάθος, τότε θα βγει κάτι καλό από αυτό. Ελπίζω ότι θα έχει αντίκτυπο στους νέους", σημείωσε η μητέρα του Michael Kat.

Ο αδερφός του Kyle Zac Hemming πως τέτοια βίντεο δεν θα έπρεπε να καταγράφονται ούτε να τα παρακολουθεί κανείς. "Παρά τον πόνο που το βλέπουμε να αναπαράγεται στα media, ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι θα αγγίξει έστω και έναν άνθρωπο, ώστε κανείς να μη χρειαστεί να βιώσει ξανά τον ανείπωτο πόνο να χάσει κάποιο τόσο κοντινό και αγαπημένο του πρόσωπο", σημείωσε ο αδερφός του Kyle Zac Hemming.

Οι οικογένειές έδωσαν το συγκλονιστικό βίντεο στη δημοσιότητα, ελπίζοντας ότι θα αποτρέψουν άλλους νέους να κάνουν το ίδιο λάθος.

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα