Σοκάρει η αδερφή του Τζιχάντι Τζον με το βίντεό της

Μία νεκρή μαθήτρια, σκαλιά βουτηγμένα στο αίμα και ένας μανιακός με μαχαίρι, περιλαμβάνονται στο βίντεο που έφτιαξε η μικρότερη αδερφή του «δημίου» των τζιχαντιστών.

Το βίντεο της 21χρονης είναι για έναν κατά συρροήν δολοφόνο που κυνηγάει μία μαθήτρια και παρουσιάστηκε ως τμήμα εργασίας της νεαρής. Στο σχολείο Quintin Kynaston, όπου σπούδασε κινηματογραφία.

Σήμερα η 21χρονη είναι φοιτήτρια ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Middlesex, φοράει μαντίλα και μιλάει ανοιχτά για τις ισλαμιστικές ιδέες της.

Σύμφωνα με την ίδια το βίντεο αναφέρεται σε έναν «επικίνδυνο και σοκαριστικό εγκληματία που είναι κατά συρροήν δολοφόνος. Αλλά διδάσκει στο κοινό ότι η εκδίκηση δεν είναι ποτέ η σωστή απάντηση».

«Αυτός ο δολοφόνος μπορεί να είναι ένας φίλος, ένα μέλος της οικογένειας, ένας δάσκαλος ή στην πραγματικότητα κάποιος που δεν έχουν γνωρίζει ποτέ. Παρόλα αυτά ο δολοφόνος γνωρίζει την πρωταγωνίστρια και την παρακολουθεί. Η αναπαράταση δίνει ένα κρυφό μήνυμα για το πως το bullying (τραμπουκισμός) είναι λάθος. Πως εμείς οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να έχουμε στερεότυπα για τους άλλους και να τους πειράζουμε εξαιτίας του τόπου καταγωγής ή του χρώματος του δέρματος τους ή την πίστη τους», ανέφερε η νεαρή.

Υπό στενή παρακολούθηση οι συγγενείς του Τζιχάντι Τζον

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα