Vogue: Τι πρέπει να φορά η πρώτη κυρία της Ελλάδας Περιστέρα Μπαζιάνα

Τις τελευταίες μέρες τα βλέμματα των ξένων μέσων ενημέρωσης  είναι στραμμένα στη χώρα μας, με πάνω από 500 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να επισκέφθηκαν την Ελλάδα για να καλύψουν τις βουλευτικές εκλογές.

 

Στο επίκεντρο, φυσικά, των ξένων δημοσιευμάτων της επόμενης μέρας,  ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.  Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα.

 

Μάλιστα, η αμερικανική έκδοση του μεγαλύτερου και διασημότερου περιοδικού μόδας στον κόσμο, της Vogue, αφιέρωσε άρθρο του στην σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να της δώσει συμβουλές για τις μελλοντικές της εμφανίσεις, ως η «πρώτη κυρία» της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Edward Barsamian, style editor, της Vogue γράφει:

 

Ένα νέο αντιμνημονιακό κόμμα κυβερνάει στην Ελλάδα υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, και όπως λέει η γνωστή παροιμία «Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα».

 

Η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας, η Περιστέρα Μπαζιάνα, γνωστή ως Μπέτυ, συνοδεύει τον άρτι ορκισμένο νεαρότερο πρωθυπουργό σηματοδοτώντας μια αλλαγή σελίδας για τη χώρα.

 

Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα της γεμάτη επιλογές από λεπτεπίλεπτα ρούχα και, ενώ η ίδια εμφανίζεται να προτιμά «πλούσια» χρώματα και τολμηρά σχέδια, προτείνουμε συγκεκριμένα  ενδύματα-κλειδιά, από τις τελευταίες κολεξιόν μεγάλων οίκων μόδας, για να ανανεώσει το στιλ της.

 

Άλλωστε αρκετά δημόσια και πολιτικά πρόσωπα, όπως η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα και η Ανγκελα Μέρκελ το κάνουν επανειλημμένα.

 

 

Alexander McQueen

Ενα στολισμένο βραδινό φόρεμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται επιδεικτικό.

 

 

Balenciaga

Ενα κομψό κοστούμι σε αποχρώσεις του γκρι, με μία πινελιά Ελλάδας χάρη στη ζωγραφισμένη λωρίδα.

 

 

Marni

Ενα διασκεδαστικό print με ρετρό αναφορές είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

 

 

Μαίρη Κατράντζου

Νομίζουμε ότι η νέα Πρώτη Κυρία πρέπει σίγουρα να υποστηρίξει τη συμπατριώτισσά της με αυτό το σύνολο με μακριά φούστα και κομψό ζιβάγκο.

 

Prada

Ενα τέλειο παλτό για επίσημες εμφανίσεις εκτός των συνόρων.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα