Αυστραλία: Συνελήφθη για φόνο η μητέρα των 8 παιδιών

Υπό αστυνομική φρούρηση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται βρίσκεται η 37χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα 8 παιδιά, τα 7 εκ των οποίων ήταν δικά της, που βρέθηκαν νεκρά την Παρασκευή στο σπίτι τους στο Κέρνς της βόρειας Αυστραλίας. Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ δεν της έχουν απαγγελθεί ακόμα επισήμως κατηγορίες.


«Έχει τις αισθήσεις της και είναι σε θέση να μιλήσει», δήλωσε ο επιθεωρητής Μπρούνο Ασκινκάρ. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είναι μητέρα των 7 από τα 8 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 18 μηνών και 15 ετών, που βρέθηκαν μαχαιρωμένα. Το όγδοο παιδί ήταν μια ανιψιά της. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι σοροί των παιδιών έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι, ενώ οι αρχές εντόπισαν πολλά όπλα, μεταξύ των οποίων και μαχαίρια.



«Έχουμε εντοπίσει σωρεία όπλων», συμπεριλαμβανομένων πολλών μαχαιριών, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ασκινκάρ. «Σήμερα, ο ιατροδικαστής και ο παθολόγος διεξάγουν έρευνες με τη βοήθεια της οικογένειας των θυμάτων», είπε ο ίδιος.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, χαρακτήρισε τα γεγονότα στο Κερνς ως «θλιβερά» και δήλωσε ότι αυτές αποτελούν «ημέρες δοκιμασίας» για την Αυστραλία.





Πηγή βίντεο: CNN

Πηγή βίντεο: Associated Press  www.enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα