Ο Πούτιν ομολόγησε ότι ... είναι ερωτευμένος

Ο συνήθως πολύ διακριτικός για την προσωπική του ζωή, Βλαντίμιρ Πούτιν εξέπληξε το ακροατήριό του ομολογώντας ότι… είναι ερωτευμένος.

Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου πριν από το τέλος του έτους, ο πρόεδρος της Ρωσίας διηγήθηκε, εν μέσω γενικής κατάπληξης:

«Ένας ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: 'Είσαι ερωτευμένος;'. Του απάντησα: 'Δηλαδή;'. Μου λέει: "Αγαπάς κάποια'.. Και του είπα: 'Ναι'…», είπε ο Πούτιν και συνέχισε:

«Κι' εκείνη σ' αγαπάει;', με ρώτησε. 'Ναι', του απάντησε και μου είπε:  'Ε, τότε, μια χαρά' ...και ήπιε μια γουλιά".

Οι δημοσιογράφοι ξέσπασαν σε γέλια και ο Πρόεδρος της Ρωσίας κατέληξε: «Όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τον Απρίλιο 2013 ότι χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου.

Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία προήχθη το φθινόπωρο σε "τσαρίνα" του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group. Λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας της...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα