Ρουμανία: Πανικός στην κηδεία 24χρονου

Πανικό προκάλεσε σε δεκάδες κορίτσια η είδηση ότι ο 24χρονος τον οποίο θρηνούσαν στην κηδεία του πέθανε από AIDS, κάτι που είχε κρατήσει ως τότε μυστικό η οικογένεια του.

Αν αληθεύει η είδηση που μετέδωσε η Daily Mail και αναμεταδίδουν πολλά ΜΜΕ διεθνώς, η αποκάλυψη έγινε όταν ο γιατρός που είχε διαγνώσει την ασθένεια θεώρησε καθήκον του να ενημερώσει όσους είχε έρθει σε επαφή με τον Daniel Decu, ο οποίος θεωρούνταν στην περιοχή Segarcea άστατος και καζανόβας.

Μάλιστα ο γιατρός απειλήθηκε από την οικογένεια του θανόντος αλλά, όπως λέει δεν φοβήθηκε, αφού μία από τις ερωμένες του νεκρού ήταν και η κόρη του.

Σύμφωνα με την Daily Mail την αποκάλυψη την ώρα της κηδείας ακολούθησαν άγριες σκηνές ενώ τουλάχιστον 40 γυναίκες έτρεξαν να κάνουν το τεστ για τον HIV. Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση να ασκήσουν δίωξη στην οικογένεια του 24χρονου, για πιθανή εξάπλωση του ιού.

Πηγή: lifo.gr

Πανικό προκάλεσε σε δεκάδες κορίτσια η είδηση ότι ο 24χρονος τον οποίο θρηνούσαν στην κηδεία του πέθανε από AIDS, κάτι που είχε κρατήσει ως τότε μυστικό η οικογένεια του. Αν αληθεύει η είδηση που μετέδωσε η Daily Mail και αναμεταδίδουν πολλά ΜΜΕ διεθνώς, η αποκάλυψη έγινε όταν ο γιατρός που είχε διαγνώσει την ασθένεια θεώρησε καθήκον του να ενημερώσει όσους είχε έρθει σε επαφή με τον Daniel Decu, ο οποίος θεωρούνταν στην περιοχή Segarcea άστατος και καζανόβας. Μάλιστα ο γιατρός απειλήθηκε από την οικογένεια του θανόντος αλλά, όπως λέει δεν φοβήθηκε, αφού μία από τις ερωμένες του νεκρού ήταν και η κόρη του. Σύμφωνα με την Daily Mail την αποκάλυψη την ώρα της κηδείας ακολούθησαν άγριες σκηνές ενώ τουλάχιστον 40 γυναίκες έτρεξαν να κάνουν το τεστ για τον HIV. Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση να ασκήσουν δίωξη στην οικογένεια του 24χρονου, για πιθανή εξάπλωση του ιού. Πηγή: www.lifo.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα