Παύλος - Σαντάλ σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Διαθέτουν ένα από τα πιο ζηλευτά σπίτια στο Λονδίνο, το οποίο μάλιστα έχουν φωτογραφίσει και παρουσιάσει μεγάλα περιοδικά διακόσμησης. Η Marie Chantal, σύζυγος του Παύλου, θέλοντας να περάσει ένα πιο... cool προφίλ (γι' αυτό άλλωστε τη λατρεύουν στο εξωτερικό), ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες στο Instagram από «ζεστές» οικογενειακές στιγμές μέσα στο καταφύγιο της οικογένειας.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια αρέσκεται στο να απαθανατίζει λεπτομέρειες της καθημερινότητάς της, ακόμη και τα βάζα με τα φρέσκα λουλούδια που της στέλνουν φίλοι και συνεργάτες (μεταξύ των αποστολέων είναι και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του οίκου Valentino, Carlos Souza), παρουσιάζοντας ένα άλλο προφίλ από το «στεγνό», επαγγελματικό, στο οποίο αρκούνται πολλοί «επώνυμοι».

Μάλιστα, συνηθίζει να μοιράζεται ακόμη και το... πρόγραμμά της μέσα από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, όπως την ώρα της χαλάρωσής της. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι βγάζει selfie και την ποστάρει, όπως θα έκανε κάθε γυναίκα λίγο προτού κοιμηθεί. Αγαπημένο της θέμα, βέβαια, είναι τα παιδιά της. Ο Αχιλλέας, ο Οδυσσέας και ο Αρης «πρωταγωνιστούν» συχνά στα instragram-ικά πορτρέτα και μάλιστα σε στιγμές που είτε μελετούν είτε παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια ή ακόμη χαλαρώνουν παρέα με τον πατέρα τους Παύλο.

Η Marie Chantal ακολουθεί τα χνάρια δεκάδων celebrities που θέλουν να περάσουν ένα πιο... καθημερινό προφίλ και το καταφέρνει, αν διαβάσει κανείς τα σχόλια σε κάθε φωτογραφία. Η μητέρα των πέντε παιδιών φαίνεται ότι έχει πάρει... μαθήματα social media από τη μοναχοκόρη της Ολυμπία, η οποία παίζει τις σελίδες κοινωνικές δικτύωσης στα δάχτυλα (κυρίως το Instagram) και έχει καταφέρει να γίνει teen idol.

Πάντως, αν και το σπίτι της οικογένειας είναι γεμάτο με έργα τέχνης γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Baechler και ο Basquiat, ενώ πολλά από τα έπιπλα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για την κομψή λονδρέζικη κατοικία, η σύζυγος του Παύλου αποφεύγει τις προκλήσεις και μένει μόνο σε εκείνα τα καρέ που μπορούν να... συγκινήσουν τους απλούς, καθημερινούς followers της, οι οποίοι (μαζί με τους επώνυμους φίλους της) ανέρχονται στους 42.000 και πλέον.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα