Έκρυβαν μεθαδόνη μέσα στο παιδικό του φλιτζάνι και πέθανε!

Ένα δίχρονο κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο στη Βρετανία όταν οι γονείς του Michelle King και Barry Jones έκρυψαν… μεθαδόνη μέσα στο παιδικό του φλιτζάνι!

Ο λόγος για την μικρή Sophie Jones της οποίας οι δύο τοξικομανείς γονείς, φέρεται να αποθήκευαν το ναρκωτικό μέσα στο κύπελλο.

Η δίχρονη, ξέφυγε από την επίβλεψη των γονιών της, και ήπιε το περιεχόμενο με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί και την επόμενη μέρα να πεθάνει στο νοσοκομείο του Blackpool στη Βρετανία.

Ο 41χρονος πατέρας της έχει ήδη κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία ενώ η 29χρονη μητέρα δικάζεται με την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Jones πούλαγε τη μεθαδόνη σε άλλους χρήστες ναρκωτικών, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να πάρει κοκαΐνη και ηρωίνη για προσωπική του χρήση. Στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού, βρέθηκε επίσης ένα μπιμπερό του παιδιού γεμάτο μεθαδόνη.

Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρέθηκε υψηλό ποσοστό μεθαδόνης στο αίμα του άτυχου βρέφους αλλά καθόλου στο στομάχι του γεγονός που υποδηλώνει ότι το παιδί είχε χωνέψει το ναρκωτικό μέχρι να πεθάνει.

Στο δικαστήριο ακούστηκε επίσης, ότι το ζευγάρι προσπάθησε να καθαρίσει το σπίτι από τα ναρκωτικά αλλά οι αξιωματικοί βρήκαν τις αποδείξεις στην πίσω αυλή.
Πηγή Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα