Η Μonika, το twitter και η σχέση της με τον Bill Clinton

Η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία διάσημη για τη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον δήλωσε σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, πως υπήρξε το πρώτο θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού («cyberbullying»).

Μάλιστα δημιούργησε λογαριασμό στο twitter για να βοηθήσει άτομα που πέφτουν θύμα ανάλογων επιθέσεων. Η ανταπόκριση που δέχτηκε από τους χρήστες του κοινωνικού αυτού μέσου ήταν εντυπωσιακή, καθώς έχοντας ανεβάσει μόλις δύο tweets έχει αποκτήσει μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες περισσότερους από 51.000 φίλους.

Η 40χρονη πλέον Μόνικα, η οποία παραβρέθηκε ως ομιλήτρια σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Forbes, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Αμερικανό πρόεδρο, απ’ όταν ήταν μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο.

«Το 1998 γεννήθηκε μια άλλη Μόνικα. Μια γυναίκα την οποία αναγνώριζαν όλοι αλλά αυτοί γνώριζε ελάχιστους. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα από την αντίδραση του Τύπου. Καταστράφηκε η φήμη μου από το ίντερνετ, επέζησα όμως, το πάλεψα και στόχος μου πλέον είναι να βοηθήσω τον κόσμο που ίσως βρεθεί στο μέλλον σε παρόμοια θέση με τη δική μου», επεσήμανε η Λεβίνσκι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα