Ο Πιστόριους τηλεφώνησε στην πρώην του πριν σκοτώσει τη Ρίβα

Νέα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν για τον Όσκαρ Πιστόριους, τα οποία ίσως δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ, τον Φεβρουάριο του 2013.

Σύμφωνα λοιπόν με νοτιοαφρικανικές εφημερίδες, ο παραολυμπιονίκης  είχε τηλεφωνήσει στην πρώην σύντροφό του, λίγο πριν τον φόνο.

Η διάρκεια του τηλεφωνήματος ήταν εννέα λεπτά, ενώ αποκάλεσε την Τζένα Έντκινς με την οποία διατηρούσε σχέση πέντε χρόνια, «Babyshoes».

Ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν κλήθηκε ποτέ από τις  αρμόδιες Αρχές  για να  καταθέσει.

Από την πλευρά της,  η αστυνομία, παρόλο που είχε στην διάθεσή της τα στοιχεία από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έκανε ο Όσκαρ  από το κινητό του, δεν συνέδεσε την συγκεκριμένη συνομιλία με την υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι Μπάρι Μπέιτμαν και Μάντι Γουίνερ, από τη Νότιο Αφρική θα εκδώσουν βιβλίο για την «υπόθεση Πιστόριους» με τον τίτλο «Πίσω από την Πόρτα» («Behind the Door»), στο οποίο εκτός από την παρουσίαση της δίκης θα περιλαμβάνεται και η τηλεφωνική επικοινωνία με την πρώην του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αθλητής  γλίτωσε τα ισόβια και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να βγει η απόφαση για την ποινή του στις 13 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα