Έδενε την 7χρονη εγγονή της και την χτυπούσε με μαστίγιο

Για την κακοποίηση της 7χρονης εγγονής της κατηγορείται μια γυναίκα στην πολιτεία Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 49χρονη ντυνόταν μάγισσα, έδενε το κορίτσι στο γκαράζ και το χτυπούσε με μαστίγιο.

Η Gevena Robinson φέρεται να πήγε μόνη της το παιδί στο Νοσοκομείο, λέγοντας ότι δεν μπορεί να την κρατήσει πλέον υπό έλεγχο. Το προσωπικό του Νοσοκομείου, όμως, βρήκε σημάδια κακοποίησης στο σώμα της 7χρονης.

Όταν την ρώτησαν για αυτά, άκουσαν μία πολύ παράξενη ιστορία. Το κοριτσάκι περιέγραψε πώς η 49χρονη φορούσε μία πράσινη μάσκα, την έδενε στο γκαράζ τα βράδια και την ανάγκαζε να κοιμάται με το τζιν της, γιατί «δεν ήταν καλό κορίτσι».

Η Robinson επίσης κατηγορείται ότι την χτυπούσε με ένα μαύρο και πορτοκαλί μαστίγιο, κρατούσε στο λαιμό της ένα μαχαίρι, που χρησιμοποιούσε για «μαγικό ραβδί» και την τρόμαζε λέγοντάς της ότι τα πλάσματα της σοφίτας θα της επιτεθούν τη νύχτα.

Οι γείτονες όχι μόνο δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν την ιστορία, αλλά τη βρίσκουν και αστεία υποστηρίζοντας ότι η Robinson είναι πολύ καλή και με τα 4 παιδιά που φροντίζει.

Ωστόσο, οι Αστυνομικοί έχουν βρει στοιχεία που υποστηρίζουν τις κατηγορίες. Εκτός από τα σημάδια στο σώμα του παιδιού, βρήκαν στο σπίτι μία στολή μάγισσας, λουριά σκύλου και ένα μαστίγιο.

Ένα από τα άλλα παιδιά, υπό τη φροντίδα της ίδιας γυναίκας, είπε στις Αρχές ότι τον έκοψε στο δάχτυλο με ένα ψαλίδι.

Και τα τέσσερα παιδιά έχουν μετακινηθεί.

Η Robinson συνελήφθη την Τρίτη, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παιδική κακοποίηση, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα