Έδωσαν φιλοδώρημα 100 δολαρίων παρά την κακή εξυπηρέτηση!

Φιλοδώρημα 100 δολαρίων άφησαν δύο Αμερικανοί σε έναν σερβιτόρο εστιατορίου πριν λίγες μέρες στην Αϊόβα, παρά την πολύ κακή εξυπηρέτηση.

Η Makenzie Schultz και ο σύζυγός της Steven αποφάσισαν να φανούν γενναιόδωροι με τον σερβιτόρο.

Μάλιστα μέσω Facebook εξήγησαν τους λόγους: «Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ κακή. Περιμέναμε 20 λεπτά για το νερό, 40 για ένα συνοδευτικό πιάτο και πάνω από 60 για το πρώτο πιάτο. Είχαμε γίνει ο περίγελος του εστιατορίου. Ωστόσο, για την ταλαιπωρία αυτή σίγουρα δεν φταίει ο σερβιτόρος. Το παιδί που δούλευε εκεί έτρεχε σαν τρελό συνέχεια πάνω-κάτω, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει έγκαιρα τους πελάτες του, ωστόσο είχε αναλάβει 12 τραπέζια! Κάθε φορά που μας έφερνε κάτι μας ζητούσε συνεχώς συγνώμη για την καθυστέρηση και φαινόταν να αισθάνεται πολύ άσχημα» εξηγούν και συνεχίζουν:

«Ήμασταν σίγουροι ότι λόγω της καθυστέρησης στο δικό μας αλλά και σε άλλα τραπέζια, ο σερβιτόρος δεν πήρε πολλά φιλοδωρήματα, αλλά αντίθετα έπρεπε να ακούσει τα παράπονα όλων των πελατών για την κακή εξυπηρέτηση. Έτσι, για την υπομονή του αποφασίσαμε να τον ανταμείψουμε δίνοντάς του φιλοδώρημα ύψους 100 δολαρίων»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα