Νεκρός ο δήμαρχος! Τον πυροβόλησε η γυναίκα του μετά από καυγά

Νεκρός από πυρά της συζύγου του έπεσε ο δήμαρχος της πόλης Μπελ Γκάρντενς της Καλιφόρνια, Ντάνιελ Κρέσπο. Το πρακτορείο ειδήσεων του ABC μετέδωσε ότι ο 46χρονος Κρέσπο κατέληξε στο νοσοκομείο ενώ δράστης του εγκλήματος είναι η σύζυγος του Λυβέτ η οποία και συνελήφθη. Την οικογενειακή τραγωδία επιτείνει το γεγονός ότι αφορμή για τη δολοφονία ήταν καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στον δήμαρχο και τον 19χρονο γιο του, τον οποίο πιθανώς η γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει.

Σύμφωνα με τα  αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης ο Κρέσπο τραυματίστηκε θανάσιμα από τους πυροβολισμούς και στο τοπικό νοσοκομείο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3.35 το απόγευμα (τοπική ώρα) μέσα στο σπίτι του δημάρχου στον αριθμό 6300 της λεωφόρου Gage.

Καυγάς που κατέληξε σε δολοφονία

Ο Κρέσπο, όπως δημοσιεύει το msnbc.com, φέρεται να ενεπελάκη σε καυγά με τον 19χρονο γιο του. Κάποια στιγμή οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και η συζύγος του Κρέπσο, Λυβέτ, φέρεται να άρπαξε ένα περίστροφο που έκρυβε στην τσάντα της και να πυροβόλησε τον άνδρα της τρεις φορές στο στήθος. Τα τραύματα ήταν θανάσιμα.

Η σύζυγός του συνελήφθη ενώ λίγο αργότερα παραδόθηκε στις αρχές και ο 19χρονος γιος του.

Σημειώνεται ότι ο Κρέσπο καθώς και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης είχαν δεχτεί απειλές κατά της ζωής τους πριν από ένα χρόνο μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας του facebook. Λόγω των απειλών είχαν ακυρωθεί συνεδριάσεις του συμβουλίου.

Ο Κρέσπο μετακόμισε στο Μπελ Γκάρντενς το 1987 και εκλέχτηκε δήμαρχος το 2001. Σύμφωνα με το βιογραφικό του στο διαδίκτυο, έχει πτυχίο ψυχολογίας και οικογενειακής συμβουλευτικής ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια διοίκηση.

Με τη σύζυγό του γνωρίστηκαν στο λύκειο και παντρεύτηκαν λίγο μετά. Έχουν δύο παιδιά.

Το Μπελ Γκάρντεντς βρίσκεται δέκα μίλια νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα