Σκότωσε την θετή της μητέρα για τα μάτια του πατριού της...

Μια συνταρακτική υπόθεση υπόθεση που  έφτασε στη δικαστική αίθουσα και εκεί αποκαλύφθηκε ένα αποτρόπαιο έγκλημα και ένα ακόμα πιο φρικιαστικό σχέδιο δολοφονίας.

Το έγκλημα οποίο συνέβη στις 12 Νοεμβρίου το 2012 και συγκλόνισε τη παγκόσμια κοινότητα, στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η 19χρονη πλέον, Σαμπρίνα Ζίνιχ σκότωσε τη θετή της μητέρα Λίζα Νόεφελ, μαχαιρώνοντας την 12 φορές, επειδή διατηρούσε παράνομη σχέση με τον πατριό της, Κέβιν.

Η 41χρονη υιοθέτησε μαζί με τον πρώτο της σύζυγο, την μικρή- τότε- Σαμπρίνα γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αν και τα αγαπούσε πολύ. Όλα πήγαιναν καλά και ήταν μεταξύ τους πολύ αγαπημένοι. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν το ζευγάρι χώρισε και εκείνη γνώρισε τον Κέβιν, ο οποίος όπως αποδείχτηκε ήταν ο ηθικός αυτουργός του ανατριχιαστικού εγκλήματος. Εκείνος, σύμφωνα με το δικαστήριο, «πούλησε» έρωτα στην 17χρονη –τότε- κοπέλα, η οποία τυφλωμένη από έντονο ερωτικό πάθος, προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα του ίδιου, μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα… 12 φορές και τη χαράκωσε… 166 φορές!

Η ίδια παραδέχτηκε ότι την δολοφόνησε μετά από παρότρυνση του θετού πατέρα και εραστή της, γιατί ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του… Το δικαστήριο την κήρυξε ένοχη, καταδικάζοντας την σε ισόβια κάθειρξη, αλλά με τη δυνατότητα αποφυλάκισης σε 30 χρόνια υπό όρους και προϋποθέσεις ενώ κι εκείνος οδηγήθηκε στη φυλακή μέχρι να γίνει η δική του δίκη.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο αδίστακτος άντρας ήθελε να σκοτώσει την σύζυγό του για τα λεφτά… καθώς μετά την δολοφονία εισέπραξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από το ασφαλιστήριο ζωής, συνολικού ύψους 800.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα