Ο Χουάν Κάρλος στην αγκαλιά μιας Γερμανίδας πριγκίπισσας

Καθώς συμπληρώνονται ένα ένα τα κομμάτια του παζλ γύρω από τη μυστηριώδη ζωή του Χουάν Κάρλος, η εικόνα που σχηματίζεται αποκαλύπτει μία... βέρα! Οχι όμως αυτή που -όπως λέγεται- επιθυμεί να πετάξει από το χέρι του εδώ και πολλά χρόνια ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, αλλά εκείνη με την οποία σχεδιάζει να την αντικαταστήσει! Διότι ναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού περιοδικού «Oggi», ο 76χρονος μονάρχης όχι μόνο διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, αλλά επιθυμεί να την επισημοποιήσει αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί το διαζύγιό του από τη βασίλισσα Σοφία.

Μεγάλος έρωτας

Το δημοσίευμα, που επικαλείται ένα άκρως αξιόπιστο «βαθύ λαρύγγι», αποκαλύπτει ότι ο Χουάν Κάρλος επιθυμεί διακαώς το διαζύγιο προκειμένου να μπορέσει να παντρευτεί τον τελευταίο μεγάλο έρωτα της ζωής του, τη Γερμανίδα πριγκίπισσα Κορίνα Λάρσον. Το παράνομο ειδύλλιο -το οποίο είχε ταράξει συθέμελα τη Ζουρζουέλα όταν αποκαλύφθηκε το 2012- καλά κρατεί, σύμφωνα με την πηγή του ιταλικού περιοδικού. «Ο Χουάν Κάρλος ζει ήδη με την Κορίνα στο Λονδίνο και θα την παντρευτεί μόλις πάρει διαζύγιο από τη Σοφία» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά το άτομο που αποφάσισε -διατηρώντας για προφανείς λόγους την ανωνυμία του- να ρίξει φως στη μυστηριώδη στάση του τέως βασιλιά της Ισπανίας τον τελευταίο καιρό.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης είχαν ξεσκεπάσει το καυτό ειδύλλιο το 2012, όταν ο Χουάν Κάρλος είχε σπάσει τον γοφό του κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι ελεφάντων στην Μποτσουάνα, στο οποίο αποδείχτηκε ότι συντροφευόταν από τη 49χρονη ξανθιά πρώην σύζυγο του πρίγκιπα Κασιμίρ τσου Ζάιν - Βίτγκενσταϊν, Κορίνα. Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε όμως, η πηγή του περιοδικού «Oggi» επιμένει ότι το παράνομο ζευγάρι δεν διέκοψε τις επαφές του και αυτός ήταν ο λόγος που το φετινό καλοκαίρι ο Χουάν Κάρλος δεν επισκέφτηκε για πρώτη φορά έπειτα από σαράντα χρόνια τη βασιλική εξοχική κατοικία στην Πάλμα ντι Μαγιόρκα, αφήνοντας τη Σοφία να παραθερίζει μόνη με τα εγγόνια της.

Οπως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά, το παράνομο ζευγάρι διατηρεί οκταετή αδιάκοπο δεσμό, ενώ τις τρεις εβδομάδες του περασμένου Αυγούστου που ο τέως μονάρχης είχε γίνει άφαντος, «φιλοξενούνταν με την πριγκίπισσα Κορίνα σε μια έπαυλη που διαθέτει ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Φελίπε Γκονζάλες στο Μαρόκο». Κάτι σαν προγαμιαίο ταξίδι του μέλιτος...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα