Πανικός στην Σκωτία: Φορτώνουν τις τράπεζες με χρήματα!

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Βρετανία, λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί οι οποίοι μιλούν για κατάρρευση της Βρετανικής οικονομίας σε περίπτωση που γίνει η απόσχιση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορεί ο Κάμερον να προχωράει σε πατριωτικές δηλώσεις και κλάματα ζητώντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όμως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο λαός θα ψηφίσει «ναι».

Οι φόβοι της κυβέρνησης είναι πιο έντονοι από ποτέ και περιμένουν ότι αν τελικά όντως το αποτέλεσμα είναι θετικό να υπάρξει αμόκ αναλήψεων από τρομοκρατημένους Σκωτσέζους. Για αυτό το λόγο από τις αρχές της εβδομάδας οι τράπεζες της Σκωτίας γεμίζουν τα ΑΤΜ με χρήματα, ώστε να μην ξεμείνει κανείς από ρευστό το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αρκετοί πολίτες θα φοβηθούν για την επόμενη μέρα της Σκωτίας και θα μεταφέρουν τα χρήματα τους σε τράπεζες στη Βρετανία.

Και όλα αυτά την στιγμή που η Τράπεζα της Αγγλίας έχει δεσμευθεί ότι εγγυάται όλους τους λογαριασμούς για τουλάχιστον 18 μήνες στην περίπτωση ενός «ναι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα