Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε πριν πεθάνετε

Εναν μακάβριο και συνάμα προσβλητικό τρόπο σκαρφίστηκε η ομάδα μάρκετινγκ της Malaysia Airlines για να μπορέσει να κερδίσει κάποια από τη χαμένη της αξιοπιστία μετά τα δύο πολύνεκρα αεροπορικά δυστυχήματα που σόκαραν τον πλανήτη.

Οπως μεταδίδει το περιοδικό Time η αεροπορική εταιρεία διοργάνωσε έναν διαγωνισμό στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας και στον οποίο καλούσε τους υποψήφιους πελάτες να δηλώσουν τι θα ήθελαν να κάνουν πριν πεθάνουν, αλλά και που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κοινοποιήσουν στην εταιρεία τις «επιθυμίες» αυτές, που είναι γνωστές στις ΗΠΑ και άλλες αγγλόφωνες χώρες ως «bucket list», και στη συνέχεια, μετά από κλήρωση, κάποιοι θα κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια και αμέτρητα iPads.

Η καμπάνια αυτή ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της Malaysia, ωστόσο, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, καθώς τους τελευταίους μήνες συνέβησαν τα δύο δυστυχήματα σε Ινδικό και Ουκρανία που κόστισαν τη ζωή σε 537 ανθρώπους.

Οπως ήταν αναμενόμενο η καμπάνια αυτή κατέβηκε ταχύτατα και πλέον το link στην επίσημη σελίδα της εταιρείας δεν οδηγεί πουθενά, καθώς οι αρμόδιοι μάλλον συνειδητοποίησαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη των επιβατών με αυτόν τον τρόπο.

dete.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα