Χαμός στα social media με το κοστούμι του Ομπάμα!

Αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού έγινε για ακόμη μια φορά μια κίνηση του Αμερικανού Προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα. Αυτή τη φορά όμως δεν του τα «έχωναν» για κάποια λάθος πολιτική ενέργεια, αλλά γιατι έκανε ένα στιλιστικό «φάουλ».

Συγκεκριμένα, ο Ομπάμα, έδωσε μια συνέντευξη τυπου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε Ουκρανία και Συρία, όμως μάλλον κανείς δεν πρόσεχε το τι έλεγε, καθώς όλα τα βλέμματα είχαν συγκεντρωθεί πάνω στο μπεζ κουστούμι που φορούσε, το οποίο του ήταν λίγο μεγάλο! Μάλιστα, στα social media επικράτησε ένας χαμός με σχόλια αλλά και λογοπαίγνια σχετικά με το ανοιχτόχρωμο κουστούμι που «κολυμπούσε» ο Ομπάμα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί και η επιλογή του χρώματος μιας και συνήθως Αμερικανός πρόεδρος επιλέγει σκουρόχρωμα ρούχα. Οι φωτογραφίες, όπως καταλαβαίνετε έκαναν θραύση ενώ τα σχόλια στο Twitter θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει ακόμα και πικρόχολα. 'Αλλωστε δεν ήταν λίγοι αυτοί που του έλεγαν να απολύσει τον ενδυματολόγο του ή ακόμη καλύτερα να τον σκοτώσει, άλλοι, οι οποίοι  αναρωτιόντουσαν γιατί φόρεσε το κουστούμι του πατέρα του ενώ από τα πιο πετυχημένα θεωρείται το εξής σχόλιο: «Ο Ομπάμα μοιάζει σαν να μπήκε στους Brooks Brothers για να πάρει κοστούμι και ξέχασε να το διορθώσει στο ράφτη».

obama1_24.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα