Κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση σε πτήση της Malaysia Airlines!

Φρένο δε λέει να πατήσει στην… αεροδιάδρομο της αρνητικής δημοσιότητας που έχει προσγειωθεί η Malaysia Airlines, καθώς μία Αυστραλή ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε πτήση της αεροπορικής εταιρίας!

Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Laura Bushney αποκάλυψε μάλιστα στο ειδησεογραφικό κανάλι «Seven» πως έπεσε θύμα του επικεφαλής διαχειριστή της πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ στο Παρίσι στις 4 Αυγούστου, ενώ έδωσε και στη δημοσιότητα το βίντεο – πειστήριο που τράβηξε μέσα από το αεροπλάνο.

«Το έκανες, το έκανες, το έκανες, μη λες ψέματα», ακούγεται να λέει δακρυσμένη σε έναν άνδρα ο οποίος κουνά το κεφάλι.

«Είμαι τόσο φοβισμένη, θέλω απλά να κατέβω από το αεροπλάνο», συνεχίζει η άτυχη 26χρονη, υποστηρίζοντας πως είχε παραλύσει από το φόβο την ώρα της επίθεσης.

«Δεν μπορούσα να το σταματήσω, απλά πάγωσα και ήμουν τόσο φοβισμένη», εκμυστηρεύτηκε δημοσίως.

Ο φερόμενος ως δράστης - ο οποίος έχει τρείς κόρες - συνελήφθη από τις γαλλικές Αρχές και κρατείται προφυλακισμένος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις σε αεροπλάνα είναι σπάνιες, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να ερευνηθούν. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Carlos Vasquez καταδικάστηκε με τρία χρόνια φυλακή και πρόστιμο $ 3.000 για κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού σε πτήση του Χιούστον.

Την ίδια ώρα, η Malaysia Airlines, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ακόμα και πριν τις τραγωδίες με τις πτήσεις MH370 και MH17, μάχεται για την επιβίωσή της.

«Η Malaysia Airlines αναμένει και δε δέχεται τίποτα λιγότερο από τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς που πρέπει να έχει το πλήρωμά της. Παίρνουμε αυτές τις κατηγορίες πολύ σοβαρά», είπε εκπρόσωπος των μαλαισιανών αερογραμμών.

Αυστραλή κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση σε πτήση της Malaysia Airlines! (videos+photos)

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα