Τραγικό! Έφηβοι αυτοκτόνησαν πιασμένοι χέρι - χέρι

Η 15χρονη Charleigh Disbrey και ο 18χρονος Mert Karaoglan πήδηξαν στις ράγες του τρένου πιασμένοι χέρι - χέρι, δίνοντας τέλος στη ζωή τους κι ελπίζοντας, όπως είχαν γράψει σε ένα φίλο τους, ότι θα "είμαστε μαζί σε ένα άλλο μέρος". Η τραγική διπλή αυτοκτονία των εφήβων συνέβη στην Αγγλία.

Δε το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στο Hertfordshire στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Αφού δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε μαζί σε ένα άλλο μέρος"

Τα δύο παιδιά σκαρφάλωσαν σε ένα φράχτη δίπλα στις γραμμές του τρένου και μόλις είδαν την αμαξοστοιχία να πλησιάζει πήδηξαν στις ράγες και το τρένο πέρασε από πάνω τους.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 17 Ιουνίου του προηγούμενου έτους αλλά δημοσιοποίηθηκε στις 19 Αυγούστου 2014 από την Μirror.

Οι ερωτευμένοι νέοι πέθαναν από τα πολλαπλά τραύματα που προκαλεσε το τρένο στα σώματά τους

Λίγο πριν οι έφηβοι αυτοκτονήσουν, ο 18χρονος Mert έστειλε μια φωτογραφία σε ένα φίλο του στην οποία αυτός και η 15χρονη Charleigh Disbrey στέκονταν πάνω σε μια γέφυρα πάνω από τη σιδηροδρομική γραμμή. Η φωτογραφία συνοδευόταν από γραπτό μήνυμα: "Αφού δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε μαζί σε ένα άλλο μέρος".

Επιπλέον άφησαν και ένα βίντεο στους φίλους τους, σύμφωνα με τη Mirror, όπου τους εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το νεαρό ζευγάρι πίστευε πως η οικογένεια του Mert δεν ενέκρινε τη σχέση τους.
Ο ιατροδικαστής Graham Danbury, δήλωσε: "Είχαν σχέση για ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου για ένα μήνα και πίστευαν ότι λόγω οικογενειακών ζητημάτων και πολιτισμικών διαφορών δεν θα του επιτρεπόταν να αναπτύξουν τη σχέση τους. Έτσι αποφάσισαν να τελειώσουν τις ζωές τους, ώστε να είναι μαζί σε ένα καλύτερο μέρος".

Στο σημείο της τραγωδίας συγγενείς και φίλοι των δύο νέων άφησαν λουλούδια και σημειώματα...

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα