Ιταλία: Η υπουργός που τόπλες ηλιοθεραπεία

Ξεγυμνώθηκε η ιταλική κυβέρνηση!. Με τον τίτλο αυτό το ιταλικό περιοδικό «Chi» δημοσίευσε φωτογραφίες της υπουργού Παιδείας της Ιταλίας Στεφανία Τζανίνι να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες. Ο φακός του εβδομαδιαίου σκανδαλοθηρικού περιοδικού συνέλαβε την 53χρονη υπουργό κατά τη διάρκεια των διακοπών της να χαλαρώνει με κλειστά μάτια σε ξαπλώστρα της παραλίας και να απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο χωρίς το πάνω μέρος από το μπικίνι της.
«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ιταλικής Δημοκρατίας που εν ενεργεία υπουργός φωτογραφίζεται στην παραλία χωρίς σουτιέν» σχολίασε ο συντάκτης του σχετικού ρεπορτάζ αναφερόμενος στη νυν υπουργό Παιδείας της Ιταλίας και πρώην γραμματέα της Επιλογής Πολιτών, του κεντρώου κινήματος που ίδρυσε ο πρώην πρωθυπουργός Μάριο Μόντι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο φακός του περιοδικού «Chi» είχε εστιάσει στην υπουργό Μεταρρυθμίσεων Μαρία Ελενα Μπόσκι (που υπήρξε «αδυναμία» του Μπερλουσκόνι), την οποία είχε «συλλάβει» σε παραλία της Τοσκάνης με ένα σέξι μεν, «πλήρες» δε μαύρο μπικίνι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα