Η 16χρονη Λολίτα, ζωντανή Barbie

Εχει τις ίδιες αναλογίες σώματος και χαρακτηριστικά με την Barbie, την πιο αγαπημένη κούκλα, ίνδαλμα εκατομμυρίων κοριτσιών, χωρίς όμως να υποστεί επώδυνες πλαστικές, να κάνει εξαντλητικές δίαιτες ή να χρειαστεί τη βοήθεια του photoshop! Τουλάχιστον αυτό διατείνεται η 16χρονη Λολίτα Ρίτσι από την Ουκρανία, που υπερηφανεύεται ότι πέτυχε να έχει την πιο τέλεια εικόνα ζωντανής Barbie σε όλο τον κόσμο.
Παραδέχεται μόνο ότι χρειάστηκε να φορέσει γαλάζιους φακούς επαφής για να αποκτήσουν τα αμυγδαλωτά μάτια της το ίδιο χρώμα με της διάσημης κούκλας και ότι μακιγιάρεται πολύ.
Μαθήτρια λυκείου, η Λολίτα ζει προσωρινά στο Τουρκμενιστάν. Στο σχολείο της τα αγόρια τη γλυκοκοιτάζουν, αλλά εκείνη δεν ενδίδει. Κι όσο για την πρώτη διδάξασα Barbie, τη συμπατριώτισσά της Βαλέρια Λουκιάνοφ, η απόλυτη νέα Barbie δηλώνει ότι δεν την έχει ούτε ακουστά.

Αντίθετα απ' ό,τι θα πίστευε κανείς, μικρή δεν ήταν κολλημένη με τις κούκλες και προτιμούσε να παίζει με αγόρια. Μόλις πριν από έναν χρόνο, στην κορύφωση της εφηβείας της, άρχισε να υιοθετεί την εμφάνιση της κούκλας. Από τότε έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο VK.
«Αρχισα να ντύνομαι όπως με βλέπετε τώρα επειδή θέλω να έχω τέλεια εμφάνιση. Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες θα πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους. Είχα πολύ καλά χαρακτηριστικά και σώμα, εκείνο που έκανα ήταν να τα αναδείξω. Το μεγάλο στήθος μου είναι φυσικό, αν και φοράω push-up σουτιέν για να το ενισχύω ακόμη περισσότερο» εξηγεί η έφηβη Ουκρανή. Υποστηρίζει ότι δεν κάνει δίαιτα και τρώει ό,τι βρει στο ψυγείο, από λουκάνικα μέχρι φρούτα.
Η Λολίτα στη μεταμόρφωσή της σε Barbie έχει σύμμαχο τη μητέρα της, πρώην ηθοποιό, η οποία τις δανείζει τις περούκες που φοράει. Η μητέρα της επίσης είναι και ο προσωπικός της φωτογράφος. Τη φωτογραφίζει σε κάθε πόζα και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, όπου δεν είναι όλα τα σχόλια θετικά. Η μικρή Ρίτσι παραδέχεται ότι έχει κάνει μπλοκ σε πολλούς επικριτικούς χρήστες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα